Узгодження перепланування приміщення в Києві - ТУ Експерт

Укр
КОНТАКТИ:
ПОТРІБНА ДОПОМОГА?
Задати питання Калькулятор
ГАРЯЧІ ПРОПОЗИЦІЇ:

  • Ліцензія на будівництво
  • Акт готовності об'єкта до експлуатації
  • Договір на постачання електроенергії

Узгодження перепланування нежитлових приміщень: коментар від ТУ Експерт

Останнє оновлення: 18.06.2018

Щодо узгодження перепланування приміщень в КиєвіБажання внести зміни до існуючого планування приміщення виникає у багатьох, наприклад, перенести санвузол або звести капітальну стіну. Ідей і причин може бути безліч, а ось результат один – необхідність узгодити й узаконити всі «коригування» базового проекту.

З чого почати?

Одразу слід наголосити, що відкладати процедуру узгодження не варто. Її необхідно закінчити до початку будівельних робіт. Інакше власнику приміщення загрожують солідний штраф та чималі нервування. Сам процес узаконювання досить складний, потребує часу та специфічних знань у юриспруденції та архітектурі.

Насамперед сформуйте список необхідної документації і послідовно почніть готувати папери, проходячи всі інстанції. Детальний проект перепланування, довідка про технічний стан будівлі та його план за поверхами, експлікація для БТІ – це лише незначна частка того, що необхідно надати до житлової інспекції. Список може доповнюватися залежно від характеру запланованих робіт, самого об’єкта переробки.

Скільки це забере часу?

Якщо ви самостійно займаєтесь узгодженням перепланування, багато часу забере збір пакету документів.  Від кількох тижнів до кількох місяців. Після того, як ви надасте теку паперів до житлової інспекції, також доведеться зачекати близько місяця. Майте на увазі, що ви можете отримати відмову на будь-якому етапі, і процес доведеться розпочинати спочатку.

Як пришвидшити процедуру?

Щоб заощадити дорогоцінний час та гроші, краще відразу звернутися за допомогою до спеціалістів. ТУ Експерт спеціалізується на оформленні дозвільної документації у будівельній галузі та розбирається в усіх тонкощах цього процесу. Ми чітко знаємо, коли і в яку організацію потрібно прийти, щоб отримати документи в найкоротші терміни.

Звернувшись до ТУ Експерт, ви отримаєте:

  • детальні консультації з питань, що вас цікавлять;
  • представництво ваших інтересів у всіх інстанціях;
  • повний пакет паперів про узгодження перепланування нежитлових приміщень;
  • конфіденційність.

За 12 років роботи в цій галузі ми реалізували сотні успішних проектів і зарекомендували себе як відповідальний і компетентний партнер. Зв’яжіться з нами – і ми розповімо більше!

Раніше ТУ Експерт писав про модні тренди в будівництві приватних будинків.